logo full w 1 свадебное агентство

Весілля за кордоном

icon m white свадебное агентство

Весілля закордоном

кращі світові локації

Весілля за кордоном

Прикрась подію місцем

icon m red свадебное агентство

Світ занадто великий і прекрасний, щоб обмежувати себе у виборі місця проведення весілля. Справжнім мрійникам ми пропонуємо топові світові локації для весільної церемонії і медового місяця, де захоплюють дух панорами поєднуються з незвичайним колоритом, архітектурою та гастрономією.
А сама церемонія може проходити в символічному місці: в ратуші середньовічного міста, старовинному замку, на березі Атлантики на пляжі з блакитним прапором, на скелястому березі італійського Амальфі, віллі в стилі Vogue на Лазурному узбережжі Франції або відокремленої виноробні в іспанському регіоні Толедо. Для справжніх космополітів немає меж. Як і для MARY Wedding agency. Ми робимо бездоганні весілля в самих різних країнах. Вам залишається лише прислухатися до того, куди кличе вас серце.

icon m red свадебное агентство

Весілля в Італії

ДЛЯ ШАНУВАЛЬНИКІВ РОЗКОШІ і вишуканісті

Італія, озеро Комо

Вино зі смаком щастя

1591261731220450 свадебное агентство
44 свадебное агентство
Lake Como 8 свадебное агентство

Провести весілля на озері Комо мріє добра половина закоханих з усього світу. Пишна середземноморська рослинність, буйство кольорів і фарб на тлі блакитної гладі озера з кришталево чистою водою діють заворожуюче. Величні замки, старовинні вілли, елегантні готелі – все казково красиве, в оточенні парків і садів. А кому не хочеться потрапити в казку в кращі хвилини свого життя.

Вілла Джорджа Клуні на озері Комо – це перша вілла, яку завжди варто в пошуку найбільш розкішних місць Італії. Історія вілли почалася в 18 столітті. У 1844 році віллу купує голландська принцеса Маріанна як весільний подарунок для своєї дочки Карлотти (тепер зрозуміло, чому вілла називається саме так). Карлотта виходить заміж за саксонського герцога Георга II. У різний час власниками вілли були сім’ї найбагатших і легендарний: Стоппани, Антоніні і Віталі. Перед покупкою резиденції Джорджем Клуні вона належала американському магнату Кліффорду Хайнцу. Будівля самої вілли виконано в стилі класицизму.
Все вивірено, нічого зайвого. Серед родзинок вілли – парк з рідкісними рослинами і антикварні меблі в стилі бароко. Шикарний сад із квітучими азаліями, тунелі з лимонними деревами, аромат італійського парфуму просякнута вся територія аристократичної вілли. Є свої секрети, особливий інтерес викликає також підвал, з якого, за чутками, можна потрапити в таємний тунель, протяжністю 150 м. На віллі побували багато знаменитостей, серед яких Кетрін Зета-Джонс, Майкл Дуглас, Сінді Кроуфорд, Бред Пітт, Дженніфер Еністон, принц Гаррі і Меган Маркл

задати питання












    ЗАДАТИ ПИТАННЯ

    icon m red свадебное агентство

    Villa Eleonora

    Ното, Сицилія

    Dolce&Gabbana

    Villa Eleonora 7 свадебное агентство
    1591260811837647 свадебное агентство
    1591260811135699 свадебное агентство

    Прекрасна вілла, на території якої знімали рекламу аромату Dolce, справжня: це чудова вілла в Ното, Сицилія. Ми підготували для вас всі подробиці, незалежно від того, чи хочете ви просто приїхати сюди або організувати тут захід. У рекламній кампанії нового аромату для жінок Dolce від Dolce & Gabbana режисера Джузеппе Торнаторе ми бачимо дивовижні декорації, на тлі яких розвиваються романтичні відносини Брено Плачідо і Кейт Кінг: це дивовижна вілла теракотового кольору. Що ж, у нас для вас гарні новини – вона справжня “Вілла Елеонора”, побудована родиною Ніколачі Вілладората, була названа на честь Елеонори Ніколачі ді Вілладората і вважається однією з найкрасивіших знатних резиденцій на Сицилії. Вілла оточена садом з середземноморськими рослинами і лимонними деревами, які ви бачили в рекламі.
    Як це видно з романтичної любовної історії Dolce & Gabbana, вілла Елеонора є популярним місцем для проведення весіль.

    задати питання












      ЗАДАТИ ПИТАННЯ

      icon m red свадебное агентство

      Castel brando

      Чизон-ді-Вальмаріно

      Церемонія в замку

      Castel brando 1 свадебное агентство
      1 свадебное агентство
      1591259992839366 свадебное агентство

      Середньовічний замок в районі міста Чизон-ді-Вальмаріно, між Венецією і Доломітових Альп, в самому серці пагорбів, на яких вирощують виноград для вина Просекко Венето.
      Це один з найстаріших і найбільших замків в Європі, оточений чарівним парком і має готель з 80 елегантними номерами, люксом і апартаментами, розташованими в трьох чарівних зонах, а також спа-центр і салон краси, вишуканий ресторан, менш формальну ресторан-піцерію і кілька барів, винних льохів і Енотек.
      У замку є 80 елегантних номерів, люкс і апартаменти, розташованих в трьох різних зонах: 50 номерів знаходяться всередині замку, 16 – в прибудові і 14 – в Віллі. Прибудова і вілла знаходяться внизу замку, в колоритному містечку Чизон-ді-Вальмаріно, для сполучення з яким служить фунікулер з панорамним видом.
      У спа-центрі є басейн, гідромасаж, турецька лазня в будівництві часів Стародавнього Риму, фінські сауни, обладнання для догляду за методом Кнайпа, фітнес-зал, зона релаксу і тераси для сонячних ванн.

      задати питання












        ЗАДАТИ ПИТАННЯ

        icon m red свадебное агентство

        Castello Canevaro

        Генуя

        Церемонія в замку

        Замок на берегу моря Испания
        1591257304113718 свадебное агентство
        1591202393684351 свадебное агентство

        Розташований на скелі, на схід від Генуї, регіон казкової Лігурії, Castello Canevaro розташований в куточку раю з багатою історією і мистецтвом. Близькість богемного Портофіно, неймовірна енергетика узбережжя створює атмосферу неймовірної розкоші. Сама резиденція, оточена садами, є ідеальним місцем для проведення різноманітних заходів в просторих залах. Молодятами і гостям можна зупинитися в елегантних люксах Замку, які пропонують тишу і усамітнення.
        Castello Canevaro – ідеальне місце для ідеального весілля. Два зали на поверсі гарнізону вісімнадцятого століття і чотири зали з природним освітленням, близькість моря і пірамідальної заскленим дахом на першому поверсі, великий каміна з подвійним вогнем. Доступ до локації здійснюється через стародавні ворота в представницькому вході, вкритому древнім мармуром. Всі ці інтер’єри представляють собою елегантну альтернативу заходам, проведеним в садах влітку. Великі, вишукані, вони є ідеальним місцем для проведення розкішного весілля на казковому італійському узбережжі.

        задати питання












          ЗАДАТИ ПИТАННЯ

          icon m red свадебное агентство

          Villa Ephrussi De Rothschild

          Франція

          В стилі італійського Ренесансу

          abroad 2 4 свадебное агентство
          abroad 2 3 свадебное агентство
          159125914160734 свадебное агентство

          Розкішний готель у Франції в стилі італійського Ренесансу. Він дивиться з скелястій височині на дві бухти Середземного моря і потопає в зелені. Пальми і агави, кедри і магнолії, ставки і водоспади. І мільйон, мільйон, мільйон … ні, не червоних, а рожевих троянд!
          На території вілли Французький сад в креольською стилі з пальмами і агавами, який завершується Храмом Любові, в парку безліч архітектурних фрагментів і статуй. Японський сад прикрашає керамічна пагода, «Старий» рожевий сад, прованський сад, райська територія вілли Ротшильда покрита екзотичними рослинами і рожевими кущами.

          задати питання












            ЗАДАТИ ПИТАННЯ

            icon m red свадебное агентство

            Chateau Mont Royal

            Франція

            Ліс Шантийи

            ALP7201 свадебное агентство
            1591268848127146 свадебное агентство
            1591268845798804 свадебное агентство

            Готель Tiara Chateau Hotel Mont Royal Chantilly розташований всього в 35 хвилинах їзди від Парижа. Тому якщо хочете додати французького шику і паризького лиску, вибирайте це місце. Тим більше Tiara Chateau Hotel Mont Royal Chantilly став переможцем в номінації «Краща майданчик для весілля за кордоном».
            Готель знаходиться в лісі Шантийи. Ось чому у вас завжди буде захоплюючі види для фотосесії. Якщо ви любите історичні майданчики, то майте на увазі, що готель Tiara Chateau Hotel Mont Royal Chantilly розташований в замку XIX столітті. Банкет можна провести в старовинному бальному залі – до ваших послуг і велика тераса (ресторан Opera).
            Отже, цей варіант буде вам до смаку, якщо ви хочете: історична будівля, близькість столиці, величезну зелену територію. А ще ви оціните уважний і доброзичливий персонал, стриманий і вишуканий стиль оновлених інтер’єрів. Якщо будете розміщувати гостей в готелі, то їм сподобається проживання в цьому замку. Втім, гості будуть почувати себе затишно – як вдома. Що стосується самого весілля, то в замку-готелі є все необхідне для проведення торжества: красиві інтер’єри, банкетне обслуговування, смачна кухня і розкішна обстановка.

            задати питання












              ЗАДАТИ ПИТАННЯ

              icon m red свадебное агентство

              Tiara Miramar

              Морський пейзаж

              MBH Bistrot M 4 свадебное агентство
              1591258029867915 свадебное агентство
              MBH Exterieurs 42 свадебное агентство

              Готель Tiara Miramar Beach Hôtel & Spa 5 *, обіцяє своїм гостям атмосферу невимушеній елегантності.
              Морський пейзаж стане прикрасою свята: на приватному пляжі готелю Tiara Miramar Beach Hôtel & Spa 5 * можна організувати весільну подія від 10 до 100 чоловік.
              Готель пропонує своїм гостям атмосферу елегантної невимушеності .Все номери оформлені у вишуканому середземноморському стилі, з зачаровують східними нотками, що гармоніює з чудовою природою, красою якої можна милуватися з великих вікон і терас. У невеликій, залитій сонцем, бухті Лазурного берега, немов у колисці, розташувався приватний пляж готелю. У цьому райському куточку лише плескіт хвиль наважується потривожити любителів безтурботного відпочинку.

              задати питання












                ЗАДАТИ ПИТАННЯ

                icon m red свадебное агентство

                Château Mukhrani

                Весілля у Грузії

                Château Mukhrani – перший грузинський замок

                2112 e1635248795942 свадебное агентство
                68860913 3502319869793646 8395247426734129152 n e1635248985380 свадебное агентство
                75635918 3741089269250037 6975776777108979712 n e1635248747529 свадебное агентство

                Шато Мухрані – перший грузинський замок, який поєднує в собі чотири основні компоненти: виноградник, винний льох, палац та історію. Його назва пов’язана з ім’ям представника королівської династії Багратіонів Івана Мухранбатоні, який у 70-х роках 19 століття під час поїздки до Франції вивчив концепцію замку і почав його впровадження у своїх володіннях. Дата, вказана в назві ресторану, 1878, пов’язана з розливом Івана Мухранбатоні першої пляшки мухранського вина. Палац Іван Мухранбатоні широко відомий своєю казковою красою, але тільки в 2002 році він повернувся в колишній вигляд. Поступово відновлюється виробництво мухранських продуктів, які виробляються за поєднанням сучасних та традиційних технологій. Вина Іване Мухранбатоні завжди відрізнялися вишуканим смаком і досі мають велику популярність як на внутрішньому, так і на міжнародному ринках.

                задати питання












                  ЗАДАТИ ПИТАННЯ

                  icon m red свадебное агентство

                  У нас прямі ціни без посередників

                  Всі подробиці запитуйте у менеджерів, зателефонувавши по

                  тел.: +38 (067) 473 20 90

                  icon m red свадебное агентство

                  INSTAGRAM

                  m2 свадебное агентство

                  INSTAGRAM

                  icon m red свадебное агентство